*

karirosenlof

Kaikki blogit puheenaiheesta Itsenäisyyspäivä

Taas saadaan kansainvälistä vasemmistoväkivaltaa itsenäisyyspäiväksi?

On jo pitkään ollut valveutuneiden kansalaisten tiedossa, että äärivasemmisto on kansainvälistä terrorismia. Erittäin ikävää on, että jopa muutamat Suomen kansanedustajat peukuttavat avoimesti tämän aatteen puolesta.


Tämä sivistymätön vasemmisto on jo monena Suomen itsenäisyyspäivänä järjestänyt laittomia ja aseellisia mellakoita. Eivätkä nämä ole jääneet ainoastaan itsenäisyyspäivän ongelmaksi. Pommeja ja kiviä on lennellyt muulloinkin. Poliisi ei tähän kansanedustajan nimittämään parempaan väkivaltaan kunnolla puutu eikä mediakaan sitä tuomitse.

Uusnatseja Venäjältä Suomeen?

On jo pitkään ollut valveutuneiden kansalaisten tiedossa, että uusnatsit ovat virallisen Venäjän eräiden intressien asialla. Erittäin ikävää on, että muut naiivit eri tavoin kansallismieliset eivät tunnista kyitä povessaan.


Olen jo pitkään ajatellut kirjoittaa, miltä asiat näyttävät täältä Venäjältä käsin, mutta enemmän omaa alaani liippaavat tapahtumat ovat tulleet etusijalle.

Tasavallan presidentin vastaus

Se oli sitten siinä !!!!!

Yritin jalostaa itsenäisyyspäivän viettoa, meille kaikille juhlavammaksi ja enemmän osallistuttavammaksi.Mutta valtiovalta ei asialleni lämpene. Ehkä heidän mielestä meille riittää: Lippu pihalla, Tuntemattoman uusinta, Pari kynttilää ja TV:sta linnanjuhlat

___________________________________________________
Vastaus viestiinne tasavallan presidentille
Kirjaamo@tpk.fi

Tänään, 14:35
Sinä 
TP/513/04.01/2017

Itsenäisyyspäivän aloitus 2017

Onkohan ehdotukseni itsenäisyyspäivän lipun noston juhlallistamisesta liikaa Suomalaisille. Tuntuu että porukka aristelee sanoa mielipiteensä tästä ehdotuksestani.Tai sitten se on ihmisille ihan sama. Itse näkisin mielellään koko Suomen juhlimassa iloisesti. Meillä on annettu itsenäisyyspäivän juhlinta "viralliselle suomelle"ja sen ohjelmalle. Me ketkä välillisesti kustannamme bileet istumme katsomassa tuntematonta ja sytytämme kynttilät "ja se on siinä". Olisi kiva tietää onko tänäkin vuonna.   

 

 

Uusi Vappu

Hieman vanhaa asiaa eli ajatuksia Itsenäisyyspäivästä. Siitä on muodostunut vasemmistolaisille uusi Vappu sen vanhan ollessa väljähtynyt opiskelijoiden ja opiskelumielisten kevätryyppäjäisiksi. Iloton työväenliikkeen sanoma marsseineen ei kiinnosta ketään ja varsinkaan ei nuorisoa. Mutta pelastukseksi vasemmistolaiselle nuorisotyölle on noussut Itsenäisyyspäivä. Se on tarjonnut jo useana vuotena peräkkäin oivan alustan kunnolliselle kiljuriehunnalle paikkojen hajottamisineen ja nujakoineen.

Toimittajat - googlatkaa se äärioikeistolaisuus jo ja lopettakaa valehtelu!

Yle uutisoi itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta epärehellisesti. Toimittajat flirttailivat jälleen äärioikeistolaisuus -termin kanssa. Ovatko toimittajat googlanneet, mitä äärioikeistolaisuus tarkoittaa?

Suomalaiset ajattelivat pitkään, että vapaassa maassa, kuten Suomessa tiedonvälityksessä pyrittäisiin rehellisyyteen. Kuitenkin niin Suomessa, kuin koko Euroopassa mediassa heilutellaan innokkaasti "äärioikeistolaisuuden" leimakirvestä.

Jussi Halla-ahon itsenäisyyspäivän marinat

”Nyt kauhistuttaa jo etukäteen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla. Ensi vuonna kansallinen itseruoskinta kiihtyy ennennäkemättömille kierroksille. Siitä tulee masentavaa katsottavaa”, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kirjoitti eilen, Suomen itsenäisyyspäivänä.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkueesta menestys

Eilisenä itsenäisyyspäivänä kolmatta kertaa järjestetty 612-soihtukulkue osoittautui osanottajamääränsä perusteella menestykseksi. Sivuhuomiona tapahtuma sujui juuri niin rauhallisesti kuin oli ennustajan lahjoja omaamatta lupa odottaa. Osallistujien määrä lieni jossain kahden ja kolmen tuhannen hengen välillä lähteestä riippuen. Mikäli mennään alakanttiin heitetyllä 2 000 hengellä, osanottajien määrä yli kaksinkertaistui edellisvuoteen verrattuna.

Terrafame ja Ratia

Kohua ei tullut, vaikka sen syntyyn oli kaikki kohdallaan. Tarkoitan Terrafamea ja sen hallituksen puheenjohtajaa Lauri Ratiaa. Tuntuu oudolta jo osakeyhtiölain perusteella, että hallituksen puheenjohtaja valitsee itsensä konsultiksi ja eikö konsulttia tarvita juuri ulkopuolisen tiedon saamiseksi? Eikö tässä taas kerran ole menneet eri roolit sekaisin? Onko hallitusammattilaisen ainoa tietämys siinä, että osaa valita itsensä valistamaan ja rahastamaan? Onko kaikki tietämys salaista ja vain konsultin takataskussa?

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000004893527.html

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä