karirosenlof

Kaikki blogit puheenaiheesta Vaaliraha

Keskustan yhteys kansaan katkeamassa - osa 1

Hallitusohjelma pitää sisällään tavoitteita, jotka voisivat edistää Suomen tasapainoista kasvua ja kehitystä. Käytäntö on kuitenkin näyttänyt, että keskustan yhteys kansaan ja maan tasapainoiseen kehittämiseen horjuu pahasti.

Yhdysvaltain presidenttiehdokkailla on yhteinen nimittäjä: raha

Yhdysvaltain presidenttiehdokkailla on yhteinen nimittäjä: raha

Vaivihkaa mukana ..

*

Mitä yhteistä on Donald Trumpilla, Hillary Clintoinilla, Jeb Bushilla ja 74:llä kongressin jäsenellä?

Nimetyillä on ainakin se yhteinen piirre, että he ovat pyrkineet Valkoiseen taloon, Bush nuorin, tosin jo hankkeestaan luopuen.  Mutta voiko Trumpilla ja Clintonilla todella olla jotain yhteistä?  Varsin piiloon jäänyttä?

Julkisuuden vai arjen ammattilainen

Eduskuntavaalit ja vaalityö on hyvin erilainen ponnistus riippuen siitä, mistä ja miltä pohjalta ehdokas voi ponnistaa. Se on hyvin erilainen ponnistus riippuen muun muassa siitä, missä työskentelee, voiko ottaa tai saada vapaata työstä kampanjointia varten, mistä ja miten paljon voi saada rahallista apua jne. Demokratian kannalta on ongelmalista, jos ensin pitää hankkia tunnettavuus esimerkiksi  viihdeohjelmissa tai tunnettavuuteen pitää käyttää suuria summia rahaa.

 

Viittä vaille vaalialbumi - kuule uusi tuotos

Pyrin parin viikon aikataululla kaiken muun kiireen keskellä toteuttamaan loppuun valimusiikkialbumin, jolla kustannetaan loppuosa vaalien mainonnastani ja kiertueestani. Musiikki on omaa tuotantoani.

Tässä sinulle ensimmäinen maistiainen levyltä, joka ei tule olemaan kovin pitkä, mutta ehdottomasti täynnä hyvää musiikkia.

Mainosrahalla eduskuntaan!

 

Ilman vaalirahaa ei demokratia toimi – valitettavasti. Pieni konkreettinen esimerkki havahdutti  pohtimaan vaalirahalla pyörivän demokratian epäreiluutta.

Vantaalainen eduskuntavaaliehdokas julkaisee parhaillaan useita eri kouluaiheisia mainoksia lehdissä. Niistä saa käsityksen, että ehdokas tekee lujasti töitä koulujen ja koulutuksen puolesta. Näillä mainoksilla on satoja tuhansia lukijoita.

”Huono sisäilma, huono juttu!” ”Hyvä koulu, parempi mieli.” Jne.

 

Venäläinen vaaliraha Suomessa

MTV3 uutisoi tänään Venäjän tukevan taloudellisesti niin vasemmistolaisia kuin oikeistolaisia Eurooppalaisia ääriliikkeitä. Aäri-termin käyttäminen joidenkin uutisessa mainittujen liikkeiden kohdalla on hieman kyseenalaista ja ehkä tarpeettomasti leimaavaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä