karirosenlof

Hyvää ”itsenäisyyspäivää” Suomalaiset

  • Hyvää ”itsenäisyyspäivää” Suomalaiset

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille köyhät, kodittomat, perinnän uhrit  ja leipäjonoissa kulkijat. Uskokaa,  että  tulee vielä se itsenäisyyspäivä, jolloin voitte juhlia lämpöisessä ja turvallisessa kodissa vatsat kylläisinä tätä maamme tärkeintä juhlapäivää oikeassa oikeusvaltiossa.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille työtätekevät ja yrittävät kansalaiset. Uskokaa, että tulee vielä päivä, jolloin voitte ylpeänä palata töihin juhlan jälkeen maksaaksenne veroja yhteiskunnallemme, koska tiedätte,  että ne käytetään  itsenäisen maamme ja kansalaistemme hyväksi.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille mahdolliset mielenosoittajat Presidentinlinnan edustalla.  Älkää rettelöikö, menkää mieluummiin koteihinne.  Jakakaa hernekeittoa kodittomille, antakaa ruokaa köyhille.  Sillä on paljon suurempi vaikutus, kuin väkivallalla itsenäisyyden ja oikeudenmukaisuuden palauttamiseksi maahamme.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” poliisi ja virkavalta. Pyrkikää välttämään tarpeetonta väkivaltaa mahdollisia mielenosoittajia  ja kansalaisia vastaan.  Se on paras tapa teidän juhlia arvokkassa työssänne tätä päivää.Te olette tietämättänne samalla puolella ja se puoli on totuus ja oikeudenmukaisuus.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille kasvottomat yhteiskuntarakenteessamme olevat petturit. Tunnette kyllä itsenne. Köyhiä te ette ole armahtaneet, työmiehen ansion te olette tahtoneet viedä, vääriä tuomioita te jaatte ja isiemme maan tahdotte ryöstää. Teidän valta-aikanne määräaika on laskettu. 

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille nuoret ja lapset. Te olette meidän maamme toivo ja tulevaisuus.  Tulkaa aina ajattelemaan tinkimättöminä  maamme Suomen etua.  Sen puolesta isienne isät ovat verta vuodattaneet, kunnioittakaa ja muistakaa aina, kuinka arvokas maamme on.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille rikkaat, teiltä ei pöydistänne mitään puutu. Muistakaa juhliessanne köyhiä ja kodittomia . Antakaa tarvitsevalle yltäkylläisyydestänne.  Se on teille paras tapa juhlia ja kunnioittaa maatamme sekä kanssasisarianne ja -veljiänne.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” sotiemme veteraanit. Te olette mahdollistaneet meille itsenäisyytemme. Teille se kaikki kunnia kuuluu. Meidän tehtävämme on  vaalia sitä suurta perintöä, jonka puolesta te niin paljon uhrasitte.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää ” median edustajat. Te kirjoitatte päivästä päivään hyvin provosoivia kirjoituksia naapuristamme lehdissänne. Pienellä liekkilä saa aikaiseksi tulipalon. Muistelkaa historiaamme, niin ymmärrätte kuinka laiha sopu on parempi kuin lihava riita.

Hyvää  ”itsenäisyyyspäivää” Suomen puolustusvoimat. Vielä tulee se juhlapäivä, jolloin voitte jälleen ripustaa maamme lipun salkoon  ylpenä todellisen itsenäisen Suomemme puolesta. Olkaa työssänne järkähtämättömät, kuten maamme puolustajat sotiemme veteraanit ennen teitä.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” tasavallan Presidentti ja linnan juhla vieraat.  Muistakaa pukujen loisteessa myös heikommassa osassa olevia kansalaisia. Teillä on valta luoda oikeudenmukainen ja itsenäinen Suomi.  Olette ansainneet täydellisesti upean juhlan, vain  muutamat juhlijat juhlivat väärässä linnassa.

 

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” jokainen Suomen  kansalainen, joka ei vielä itseään tunnistanut.  Uskokaa, että tulee vielä päivä, jolloin  lainausmerkit voi sanasta itsenäisyys riisua. Suomi saa oikean itsenäisyytensä takaisin, jonka puolesta veteraanimme taistelivat.

Ehdotan, että  sitä itsenäisyyspäivää pääsee juhlimaan ja siihen osallistumaan koko kansa. Osallistua voi kautta maan kunnissa, seurakuntataloissa, nuorisotaloissa, kouluissa ja kylätuvissa.  Jokaiselle halukkaalle on tarjolla itsenäisyyspäivän juhlalounas tansseineen, jossa voi seurata Presidentinlinnan juhlia isolta screeniltä.  Valtio tarjoaa tämän juhlan jokaiselle Suomen kansalaiselle oli lama tai ei, sen on jokainen Suomen kansalainen varmasti ansainnut.

Hiljentykäämme ja kunnioittakaamme niitä, joille todellinen kunnia itsenäisyydestämme  kuuluu. 

 

----------------------------------------

Muista jakaa tietoa tästä kirjoituksesta, mikäli pidit siitä. Valtamediat eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. Ilman tietoa ja ymmärrystä on meidän turha odottaa muutosta.

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

 

 Sinisilmäisyyden hintalappu.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181238-sinisilmaisyyden-hin...

Profetia Suomen kansalle

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181058-profetia-suomen-kans...

Korruptiotako Suomessa?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180798-nyt-meni-hermot-kirj...

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma...

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v...

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...

Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Se päivä saapuu kerran, kun joka pirttiin paistaa päivä Herran ja joka lapsi lemmenleipää syö. Maanpäälle tänne taivasta kokaamme, niin kaikki kuninkaita olla saamme" (Eino Leino,)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos runollisesta kommentistasi Aimo.

Sitä odotellessa. Tämä herrakerho on unohtanut kansansa. Valitettavasti..

Käyttäjän hennakajava kuva
Henna Kajava

Kiitos! Oli mukava lukea juhlallinen itsenäisyyspäivän toivotuksesi heti, kun olin saanut puheeni valmiiksi huomista Linnake Suomi -itsenäisyyspäivän tapahtumaa varten. Kolmannes sisällöstä liittyy kehotukseen äänestää, ettei housut kintuissa antauduta tuhoisille voimille, kun ei ole sotakaan vielä syttynyt :)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Henna.

En tieda tuota tapahtumaa, mutta toivotaan, etta kaikki sujuu rauhallisesti. Tuntuu Suomessa olevan monenlaista provosoijaa liikkeella. Nykyaan Itsenaisyyspaiva tuntuu joillekkin olevan riehumisen paiva.

Käyttäjän MarinaLindqvist kuva
Marina Lindqvist

Kun en edellisistä itseäni tunnistanut niin lisään vielä tähän lämpimät itsenäisyyspäivän toivotukset kaikille ulkosuomalaisille, jotka ovat päätyneet maastamuuttoon syystä tai toisesta ja elävät mamuina missä lienevätkään. Ukkini taisteli vapaan ja yhtenäisen maailman puolesta. Niin minäkin.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Marina.

Toki hyvaa itsenaisyyspaivaa myos kaikille ulkosuomalaisille ympari maailman.

Pahoittelut, kun taman koneen nappaimistosta puuttuu osa kirjaimista.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Eipä se. Viimeisetkin rippeet halutaan viedä "Roman Schatz ehdotti Tampereella: Korvataan Maamme-laulun sana synnyinmaa sanalla kotimaa"
http://www.aamulehti.fi/kulttuuri/roman-schatz-ehd...

Toimituksen poiminnat