Luottotiedottoman elämää Espanjassa.

Julkaistaanpa tästäkin aiheesta pieni postaus, koska olen saanut aihetta koskien niin monta yksityisvistiä. Esimerkiksi sitä, että voitko tulla Espanjaan asumaan luottotiedottomana ja kuinka se vaikuttaa Espanjassa asumiseen. Lyhyesti vastattuna ei ymmärtääkseni yhtään mitenkään, mutta pyrin avamaan hitusen aihetta koskien noita kysymyksiä joita olen saanut.

Kysymyksiä olen saanut laidasta laitaan aihetta käsitellen. Onko mahdollista saada asuntoa, nettiliittymää, pankkitiliä tai vakuutuksia Espanjasta luottotiedottomana? Kuinka luottotiedot Suomessa menettäneenä ne vaikuttavat elämään muuttaessa Espanjaan ja niin edelleen. Nämä asiat askarruttavat varmasti monia lukijoitani.

Jos joku nyt käsittää tämän kirjoituksen jonain velkojen pakoiluohjeena, niin se ei sitä todellakaan ole, vaan kysymyksessä on kirjoitus siitä, että hankaloittaako suomessa menetetyt luottotiedot täällä henkilön elämän uudelleen aloittamista. Varmasti velkojaan voi muuttaa pakoon vaikka Japaniin niin halutessaan.

Sanottakoon vielä, että velka on toki aina maksettava, mutta on paljon ihmisiä, jotka ovat tulleet laillisesti ryöstetuksi ilman omaa syytään Suomessa, kuten viime lamassa Suomessa tapahtui. Tämä ikävä ryöstö tuntuu entisessä kotimaassani jatkuvan vuodesta toiseen. Suomen perintäjärjestelä on niin kaheli, että murhamieskin armahdetaan, mutta velallista ei koskaan. Aiheesta löydät hyvän kirjoituksen ”Laillisesti ryöstetyt” jossa tämä asia tulee kaiketi kaikille selväksi.

 

Sitten itse asiaan. Kun muutat maahan, niin aloitat Espanjassa käytännössä täysyin puhtaalta pöydältä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voit vuokrata Espanjassa asunnon, avata oman nettiliittymän, saat oman puhelimen, tarvitsemasi vakuutukset ja kaiken mitä vain normaaliin elämään vain tarvitset. Tämä edellä mainittu on Suomessa täysin mahdotonta luottotietojen menetettyä. Espanjassa voit avata pankkitilin, internetliittymän, ostaa auton ja aloittaa täysin uuden ihmisarvoisen elämän. Aloitat kirjaimellisesti elämäsi täysin uusin haastein. Vanha elämäsi ei sinua juuri täällä ymmärtääkseni juuri paina.  

 

Espanjalaisia ei kiinnosta tietääkseni sinun tai kenenkään muunkaan luottotiedot ulkomailla, vaan jos sinulla on rahaa tai työpaikka, niin sillä kyllä pärjää ja kukaan ei sitä sinulta ota pois. Tämä ei siis tarkoita sitä, etteikö täällä perintä pelaisi, mutta ymmärtääkseni se koskee vain henkilöitä, jotka ovat joutuneet maksuvaikeuksiin Espanjassa. 

 

En ole asiaa tämän syvällisemmin kerennyt selvittämään ja jos jollain on parempaa tietoa aiheesta, olisi mukava jos tulisit keskustelemaan aiheesta kanssamme Operaatio Varpaat mereen facebook ryhmään. On varmasti kymmeniätuhansia ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneita tiedosta, koska ymmärtääkseni luottotiedottomia Suomessa rupeaa olemaan jo yli puolimiljoona henkilöä ja tämä vauhti lisääntynee nopeasti. Paljon myös varmasti joukossa sellaisia, joilla unelma muuttaa ulkomaille.  

Lisää kirjoituksia elämisestä Espanjassa löydät Operaatio Varpaat mereen blogistani, jossa jo toistasataa kirjoitusta aiheesta. http://operaatiovarpaatmereen.blogspot.com.es/  

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia US blogini kirjoituksia kuten:

 

Troijanhevonen Suomessa?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204254-troijanhevonen-suomessa

Laillisesti ryöstetyt Osa II – Syyttömänä valtion hirsipuussa

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181634-laillisesti-ryostety…

Profetia Suomen kansalle

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181058-profetia-suomen-kans…

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman…

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma…

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v…

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen…

Suomalainen – tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko…

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s…

 

Saludos

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu