karirosenlof

Hyvää ”itsenäisyyspäivää” suomalaiset.

  • Kuva: http://img.yle.fi/uutiset
    Kuva: http://img.yle.fi/uutiset

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille köyhät, kodittomat, perinnän uhrit  ja leipäjonoissa kulkijat. Uskokaa,  että  tulee vielä se itsenäisyyspäivä, jolloin voitte juhlia lämpöisessä ja turvallisessa kodissa vatsat kylläisinä tätä maamme tärkeintä juhlapäivää oikeassa oikeusvaltiossa.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille työtätekevät ja yrittävät kansalaiset. Uskokaa, että tulee vielä päivä, jolloin voitte ylpeänä palata töihin juhlan jälkeen maksaaksenne veroja yhteiskunnallemme, koska tiedätte,  että ne käytetään  itsenäisen maamme ja kansalaistemme hyväksi.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille mahdolliset mielenosoittajat Presidentinlinnan edustalla.  Älkää rettelöikö, menkää mieluummiin koteihinne.  Jakakaa hernekeittoa kodittomille, antakaa ruokaa köyhille.  Sillä on paljon suurempi vaikutus, kuin väkivallalla itsenäisyyden ja oikeudenmukaisuuden palauttamiseksi maahamme.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” poliisi ja virkavalta. Pyrkikää välttämään tarpeetonta väkivaltaa mahdollisia mielenosoittajia  ja kansalaisia vastaan.  Se on paras tapa teidän juhlia arvokkassa työssänne tätä päivää.Te olette tietämättänne samalla puolella ja se puoli on totuus ja oikeudenmukaisuus.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille kasvottomat yhteiskuntarakenteessamme olevat petturit. Tunnette kyllä itsenne. Köyhiä te ette ole armahtaneet, työmiehen ansion te olette tahtoneet viedä, vääriä tuomioita te jaatte ja isiemme maan tahdotte ryöstää. Teidän valta-aikanne määräaika on laskettu. 

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille nuoret ja lapset. Te olette meidän maamme toivo ja tulevaisuus.  Tulkaa aina ajattelemaan tinkimättöminä  maamme Suomen etua.  Sen puolesta isienne isät ovat verta vuodattaneet, kunnioittakaa ja muistakaa aina, kuinka arvokas maamme on.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” teille rikkaat, teiltä ei pöydistänne mitään puutu. Muistakaa juhliessanne köyhiä ja kodittomia . Antakaa tarvitsevalle yltäkylläisyydestänne.  Se on teille paras tapa juhlia ja kunnioittaa maatamme sekä kanssasisarianne ja -veljiänne.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” sotiemme veteraanit. Te olette mahdollistaneet meille itsenäisyytemme. Teille se kaikki kunnia kuuluu. Meidän tehtävämme on  vaalia sitä suurta perintöä, jonka puolesta te niin paljon uhrasitte.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää ” median edustajat. Te kirjoitatte päivästä päivään hyvin provosoivia kirjoituksia naapuristamme lehdissänne. Pienellä liekkilä saa aikaiseksi tulipalon. Muistelkaa historiaamme, niin ymmärrätte kuinka laiha sopu on parempi kuin lihava riita.

Hyvää  ”itsenäisyyyspäivää” Suomen puolustusvoimat. Vielä tulee se juhlapäivä, jolloin voitte jälleen ripustaa maamme lipun salkoon  ylpenä todellisen itsenäisen Suomemme puolesta. Olkaa työssänne järkähtämättömät, kuten maamme puolustajat sotiemme veteraanit ennen teitä.

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” tasavallan Presidentti ja linnan juhla vieraat.  Muistakaa pukujen loisteessa myös heikommassa osassa olevia kansalaisia. Teillä on valta luoda oikeudenmukainen ja itsenäinen Suomi.  Olette ansainneet täydellisesti upean juhlan, vain  muutamat juhlijat juhlivat väärässä linnassa.

 

Hyvää  ”itsenäisyyspäivää” jokainen Suomen  kansalainen, joka ei vielä itseään tunnistanut.  Uskokaa, että tulee vielä päivä, jolloin  lainausmerkit voi sanasta itsenäisyys riisua. Suomi saa oikean itsenäisyytensä takaisin, jonka puolesta veteraanimme taistelivat.

Ehdotan, että  sitä itsenäisyyspäivää pääsee juhlimaan ja siihen osallistumaan koko kansa. Osallistua voi kautta maan kunnissa, seurakuntataloissa, nuorisotaloissa, kouluissa ja kylätuvissa.  Jokaiselle halukkaalle on tarjolla itsenäisyyspäivän juhlalounas tansseineen, jossa voi seurata Presidentinlinnan juhlia isolta screeniltä.  Valtio tarjoaa tämän juhlan jokaiselle Suomen kansalaiselle oli lama tai ei, sen on jokainen Suomen kansalainen varmasti ansainnut.

Hiljentykäämme ja kunnioittakaamme niitä, joille todellinen kunnia itsenäisyydestämme  kuuluu. Jean Sibelius - Finlandia https://youtu.be/F5zg_af9b8c

 

Samainen itsenäisyyspäivä toivotus tuli julkaistua herran vuonna 2014.

 

Saludos

 

Kari R

---------------------------------------------------------

 Muista jakaa tietoa tästä kirjoituksesta, mikäli pidit siitä. Valtamediat eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. Ilman tietoa ja ymmärrystä on meidän turha odottaa muutosta.

 

Kirjoittelen nykyään täältä Espanjan päästä vähän rennonpaa blogia ”Operaatio Varpaat mereen”http://operaatiovarpaatmereen.blogspot.com.es/ tervetuloa katselemaan myös sitä.

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia US blogini kirjoituksia kuten:

 

Troijanhevonen Suomessa?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/204254-troijanhevonen-suomessa

Laillisesti ryöstetyt Osa II - Syyttömänä valtion hirsipuussa

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181634-laillisesti-ryostety...

Profetia Suomen kansalle

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181058-profetia-suomen-kans...

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma...

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v...

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...

Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Markku.
Tuohon ei ole mitään lisättävää tai pois otettavaa.

Toimituksen poiminnat