karirosenlof

Troijanhevonen Suomessa?

 • Kuvan lähde http://mustaleski.blogspot.com.es/2011_04_01_archive.html
  Kuvan lähde http://mustaleski.blogspot.com.es/2011_04_01_archive.html

Sanontana Troijan hevonen tarkoittaa vertauskuvallisesti mitä tahansa juonta, jossa uhri houkutellaan vapaaehtoisesti päästämään vihollinen luokseen. Sen mukaan nimetty myös Troijalainen, viattomaksi naamioitu tietokoneen haittaohjelma.

Troijan puuhevonen Kreikkalaisessa mytologiassa ja nykysuomessa.

Troijan puuhevonen on kreikkalaisessa mytologiassa Troijan sodassa käytetty sotajuoni. Tämä juoni luotiin, koska Troijan kaupungin valloitus osoittautui kreikkalaisille mahdottomaksi suoralla sodankäynnillä. Valloitusyritykset epäonnistuivat kerta toisensa jälkeen, kuten Suomen valloitus ulkopuoliselta viholliselta on aina pystytty voitollisesti torjumaan.

Lopulta kreikkalaiset onnistuivat tunkeutumaan piirittämäänsä Troijaan kätkeytymällä onton hevosen sisään. Kreikkalaiset viisaudessaan rakensivat puusta mahtavan onton hevosen, jonka sisään sotilaat piiloutuivat. Kreikkalaiset uskottelivat troijalaisille, että olisivat luovuttaneet. He uskottelivat, että he olisivat perääntyneet ja jättäneet hevosen lahjaksi troijalaisille. Troijalaiset toimivat kuten nykyiset ylimieliset päättäjämme, jotka eivät välitä näkyvistä uhkakuvista, vaan avaavat portit kaikelle näkemättä mitään uhkakuvia suojellakseen kansalaisiaan.

Troijalaiset pitivät hevosta lahjana kreikkalaisilta, jonka he iloisesti juhlien veivät kaupungin muurien sisäpuolelle kaupunkiin Troijan torille, luullen sitä kreikkalaisilta saamakseen lahjaksi voitonmerkkinä. He jopa tuhosivat osan kaupunkia suojaavasta muurista, koska hevonen oli niin suuri, ettei se mahtunut kaupungin portista sisään. He tekivät samoin kuin nyky Suomi. He purkivat muurit rajoiltaan. Vartioita rajoilla ei enää ollut. He luulivat, että ulkopuolinen uhka ei ole pystynyt heitä enää horjuttamaan kuten nykysuomessa, mutta nyt sisäisestä hajaannuksesta kansamme keskellä olikin tullut todellinen uhka .

Illalla hevonen oli asetettu Troijan torille ja iloiset troijalaiset juhlivat kreikkalaisten antautumista, joka koitui kohtalokkaaksi. Keskellä seuraavaa yötä kreikkalaiset sotilaat tulivat ulos hevosesta, tappoivat vartijat ja avasivat kaupungin portit muille ulkona odottaville sotilaille. Kreikkalaiset kävivät yhdessä troijalaisten kimppuun ja juhlimisesta väsyneet Troijan asukkaat voitettiin nopeasti. Yllätys hyökkäykselle oli täydellinen. Sen pituinen se...........lopun tarinalle saat arvon lukija keksiä itse.....

Lähede https://fi.wikipedia.org/wiki/Troijan_puuhevonen /


 

Kirjoittellen nykyään täältä Espanjan päästä vähän rennonpaa blogia ”Operaatio Varpaat mereen”http://operaatiovarpaatmereen.blogspot.com.es/ tervetuloa katselemaan myös sitä.

 

 

Cheers

---------------------------------------------------------

 Muista jakaa tietoa tästä kirjoituksesta, mikäli pidit siitä. Valtamediat eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. Ilman tietoa ja ymmärrystä on meidän turha odottaa muutosta.

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

 

 Hyvää ”itsenäisyyspäivää” Suomalaiset

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181776-hyvaa-%E2%80%9Ditsen...

Laillisesti ryöstetyt Osa II - Syyttömänä valtion hirsipuussa

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181634-laillisesti-ryostety...

Profetia Suomen kansalle

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181058-profetia-suomen-kans...

Korruptiotako Suomessa?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180798-nyt-meni-hermot-kirj...

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma...

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v...

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...

Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s...


 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Laitetaan tähän nyt vielä varmuuden vuoksi ja selvennykseksi, että minä en ole rasisti ja minulla ei ole mitään hallittua maahanmuuttoa vastaan. Lisäksi mikäli joku ei tekstistä ymmärtänyt, niin viittaan kirjoituksessa myös voimakkaasti talouteen ja yleiseen vallitsevaan poliittiseen tilanteeseen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

En tiedä miltä tämä sinne Espanjaan näyttää, mutta ihan rauhallista täällä on. Kannattaa ehkä seurata muutakin mediaa kuin Puheenvuoroa...

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Niin kannattaa, täältä kun sensuroidaan ihan puhtaasti asiatekstejäkin.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista ja vinkistä Jouni. Onhan toki tuo MV:kin kanava olemassa.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos myös kommentista Rafael.

Huomasin tosiaan ainakin tuon yhden massamuuttokriittisen kirjoituksen poiston. Lisänä ihmettelin sitä, että tästä tehty kysymyskin oli poistettu. Ihme homma, kun mielestäni siinä ei ollut edes mitään sensuroinnin aihetta.
Mikäköhän siinä oikein oli syynä? Onko tämä joku uusi sääntö Usarilla jota en tiedä? Ei käsittääkseni ollut ainakaan entisiä sääntöjä rikkova kirjoitus.

Reino Jalas

Tämä Euroopan pakolaisvyöry paljastaa vasta nyt, yli 50-vuotta sitten tehdyssä YK-sopimuksessa olevan ammottavan turva-aukon. Jokainen YK-pakolaissopimuksen allekirjoittanut on sitoutunut tällaisiin asioihin

 • Mikä tahansa valtio voi lähettää 20.000 - 800.000 omaa sotilastaan toiseen maahan, ja vastaanottajamaan on ilman mukinoita päästettävä rajan ylitse ja otettava kaikki vastaan.
  • Sotilaallisesti ja asein ei saa vihollisen jalkaväen tuloa estää. Kaikki miehet jotka sanovat rajalla "asylum" taikasanan on päästettävä ilman esteitä tulemaan.
   • Selvästi näkyvillä olevan aseistuksen kera tuleva voidaan pysäyttää väkivalloin, ja riisua aseista ja ottaa säilöön.
    • Kätkössä olevia aseita ei voida kuitenkaan etsiä. Samalla tavalla kuin kadulla kulkevalle Suomen kansalaiselle ei voida määrätä ruumiintarkastusta ilman vahvoja epäilyjä, ei sellaista ruumiintarkastusta ole tasa-arvoisuuslakien mukaan oikeutta tehdä pakolaisillekaan.
     • Tulijoita ei saa asettaa vankeuteen tai muutenkaan estää heidän liikkumistansa.

     Valtiot laittavat miljardeittain rahaa aseistukseen, tarkoituksena vahvistaa kykyänsä tiorjua ulkopuolelta tuleva vihollisvoima. Suomenkin puolustusbudjetti on 3..4 miljardin euron luokkaa.
     Noista aseista ei ole itsenäisen maanpuolustukselle kuitenkaan mitään hyötyä.

     YK-sopimus määrittää että miten suuret laumat tahansa, jotka sanovat rajalla "asylum" taikasanan on päästettävä rajan ylitse. Heillä on oikeus tulla maahan sisään ja liikkua siellä vapaasti. Tulijoiden pidätysoikeutta ei ole.

     Käyttäjän karirosenlof kuva
     Kari Rosenlöf

     Kiitos kommentista Reino.

     On aikoihin elelty.

     Olen nähnyt useammalla kirjoituspalstalla näitä naamakirja päivityksiä, jossa on tosiaan Irakista tulleita sotilaita Suomessa. Kuka määrän tietää.

     Se on myös mielenkiintoinen seikka, että tulli on ilmeisesti saanut haaviinsa suurehkoja määriä matkustusasiakirjoja. "Tullin mukaan lähetyksiä on paljastunut jo yli 500 kappaletta, ja lähetysten määrä on kasvanut viime päivinä voimakkaasti. Nyt niitä löytyy jopa 50 päivässä."http://www.kauppalehti.fi/uutiset/tullin-haaviin-sataa-passeja-ja-asiakirjoja/rpBFS2qC

     Lisänä jossain haastattelussa Stubb lausui, että reilun kymmenen vuoden päästä olisi uusia suomalaisia jopa 500,000, joten on siinä pojilla kotouttamista.

     Käyttäjän SepSaa kuva
     Seppo Saari

     Aivan rauhallistahan täällä on :-)
     http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/819527/Useita...

     Tänä iltana Turun keskustan kahvilatyöntekijä (nainen) kertoi, että hän nykyisin jo pelkää kävellä työn jälkeen pimeässä kotiinsa, koska hänen työnsä vuorotyöluonteen vuoksi ilmenee yhä enemmän po. uhkia ilta-aikoina.
     Mikä viranomainen kantaa turvallisuudesta ja myös turvallisuuden tunteesta nykyisin vastuuta? Se on jäänyt vaille huomiota ja vastausta. Itse olen saanut vasta yhden tappouhkauksen, josta tein ilmoituksen Turun poliisilaitokselle...
     LISÄYS:
     "Hihamerkki-uutislehti" Turun Sanomat on omassa kastissaan ns. vihan-/pelonlietsonnassa.
     http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/819570/Lompak...
     Jopa rahasta puhumisen tabua rikotaan, vaikka sekin lietsoo vihaa/pelkoa.
     http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/254922/Turku+yrit...

     Käyttäjän karirosenlof kuva
     Kari Rosenlöf

     Kiitos kommentista Seppo.

     Nuo ovat todella huolestuttavia uutisia ja näitä yksittäistapauksia tuntuu pulpahtelevan lisää päivittäin. Sitä vain olen ihmetellyt, että kuinka nämä kotouttamiset oikein käytännössä tapahtuvat, jos vuoden loppuun mennessä on jo 50.000 uutta tulijaa, joista miltei kaikki yli parikymppisiä miehiä. On siinä tosiaan hommaa..ja rauhalliselta tosiaan tuntuu vaikuttavan.

     Käyttäjän mark01toivonen kuva
     Markku Toivonen

     Täällä Suomessa kyllä osataan pelätä ilman ulkomaisia agitaattoreitakin. Meillä on pelon lietsojia runsain määrin omasta takaa. Katson juuri kauhavalaista sitoutumatonta pelonlietsojademaria televisiosta.

     Käyttäjän karirosenlof kuva
     Kari Rosenlöf

     Kiitos kommentista ja tittelistä Markku.

     En minä mitään pelkoa yritä lietsoa, se vain tuo terve pelko tuntuu nyt puuttuvan. Suomessa kun ei ole kuin pahempi lama kuin 90 luvulla, massatyöttömyys, kovat leikkaukset ja 50.000 tulijaa vuoden loppuun mennessä, niin kyllä siinä pitäisi jo vaistojen jokaisella herätä. Ministeri puhuu jo 500.000 uudesta tulijasta...

     Mitäpä tämän jälkeen? Tulijat opettelevat suomenkielen? Aloittavat työt? Talous nousee? Kuinka tästä eteenpäin? Onko kukaan edes muistanut sitä kysymystä kysyä?

     Valtakunnassa kaikki hyvin. Hyvä niin.

     Toimituksen poiminnat