karirosenlof

Suomi pakkoasutetaan uudelleen.

Suomalaiset ovat varmasti maailman avuliain kansa, jos tässä kirjoituksessa ilmi tulevat asiat ovat puoliksikaan totta. Niin avuliaita olemme, että jopa pakkoasutamme maamme uusilla asukkailla. Ilmassa on vellonut uusien asukkaiden määristä joitain tietoja, mutta tässä tekstissä puhutaan jo jopa yli miljoonasta uudisasukkaasta. Toivottavasti joku korjaa tekstiäni sanoen, että tämä kirjoitus on täysi uutisankka.

 

Pakkolaki kunnille.

Hallitus valmistelee pakokeinoja maahanmuuttajien asuttamiseksi – lista kunnista puuttuu. Valtio voisi määrätä kunnat ottamaan turvapaikanhakijoita. Asetusluonnos on käytännössä jo valmis käännöksiä myöden. Vain lista pakkokeinon kohteeksi kaavailluista kunnista puuttuu. http://www.hs.fi/paivanlehti/29092015/a1443415987250

 

Näissä pakkokeinoissa on kuntien ilmeisesti asutettava maahanmuuttajia kuntien aluella sijaitsevaan rakennuskantaan. Tämä on kiinteistö sijoittajille uskomaton tilaisuus rikastuttaa itseään. Ympäri Suomen otetaan jatkuasti käyttöön uusia keskuksisa kuten hotelleja, opiskelija-asuntoloita, vanhustentaloja ja muuta infraa, koska tuotot ovat sijoittajille todella hyviä.

 

Alla vain muutama esimerkki:

 

Kirkkonummen Aavaranta.  Kirkkonummelle avataan pikavauhtia myös toinen vastaanottokeskus. SPR avaa keskuksen Länsiväylän tietojen mukaan jo torstaina Hotelli Aavarantaan Oitmäessä http://www.lansivayla.fi/artikkeli/322433-kirkkonummelle-jo-toinen-vastaanottokeskus-300-uutta-turvapaikanhakijaa

 

Porin kaupunki luopuu Liinaharjan vanhainkodin käytöstä vanhustenhuoltolaitoksena. Ehdotuksen mukaa vapautuvat tilat vuokrataan maahanmuuttovirastolle käytettäväksi pakolaiskeskuksena. http://www.pori.fi/uutiset/2015/09/liinaharjaansuunnitteillapakolaiskeskus.html#.VgpFJhHtmko

 

Hotelli Kolarin tiloissa, Kilpisjärventien varrella, avataan 2. lokakuuta turvapaikanhakijoiden pysyvä vastaanottokeskus. http://yle.fi/uutiset/hotelli_kolarista_sprn_vastaanottokeskus/8319623

 

Joutsan lakkautettuun Rantasipihotelli Joutsenlampeen on tulossa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.  http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/joutsenlammelle-vastaanottokeskus/2127458

 

Joutsenlammen suljettuun hotelliin Joutsaan on tulossa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus.  http://www.joutsanseutu.fi/2015/09/14/joutsenlammelle-tulossa-vastaanottokeskus/

 

Rantasipi Sveitsi päätyikin Maahanmuuttoviraston listoille. http://www.aamuposti.fi/artikkeli/312261-rantasipi-sveitsi-paatyikin-maahanmuuttoviraston-listoille

 

Jopa yli miljoona maahanmuuttajaa?

 

Edellä mainittuna vain muutama esimerkki, mutta kyllä ne hotellitkin jossain kohtaa loppuvat, sillä tulijoita voi olla jopa yli miljoona.

 

Jyrki Katainen kertoi Ykkösaaamun haastattelussa 2008 ulkomaisen työvoiman tarpeesta? Hänen mukaansa Suomi tarvitsisi 1,8 miljoonaa maahanmuuttajaa paikkaamaan työvoimapulaa 11 vuodessa. https://youtu.be/1H4byTP1q9s

Suomi tarvitsee kaksi miljoonaa maahanmuuttajaa

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-mil...

 

Suomen kuntiin 25% maahanmuuttajia,  eli yli miljoona uudisasukasta?

 

Alla mielenkiintoinen tuore keskustelu Pauli vaahteran blogista jossa Rovaniemen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Liisa Mariapori  kertoo, että Suomeen kaavaillaan jopa yli miljoonaa uutta asukasta:

“Kun teet tarkat laskelmat Pauli, niin tee ne hallituksen ilmeisesti salaisten suunnitelmien mukaan. Rovaniemen kaupunginvaltuustossa 23.9. pitivät SPR:n, poliisin ja maahanmuuttoviraston edustajat meille valtuutetuille infotilaisuuden, jossa käsiteltiin tätä pakolaiskysymystä.”

“Maahanmuuttoviraston edustaja sanoi, että Suomeen suunnitellaan pakkolainsäädäntöä, jonka mukaan jokaisen kunnan on otettava 25 % väestöpohjastaan pakolaisia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että 25 % 5.000.0000 miljoonasta on 1.250.000 pakolaista meille tulisi yhteensä. Laske mitä nämä 1.250.000 tulijaa Suomelle maksaisivat ja Suomen kunnille väkilukuun suhteutettuna eli kun tiedämme 1.250.000 tulijan hinnan, voimme jakaa sen yksikköhinnaksi, jolloin jokainen kunta osaa laskea, mitä se heille tulevaisuudessa merkitsee.”

 

Liisa Mariapori Juha Hyvärinen Meidän koko valtuusto oli tätä kuuntelemassa ja ainoa, mikä siinä särähti korvaan oli, että suunnitellaan pakkolainsäädäntöä. Suunnittelijan täytyy siis olla Sipilän hallitus, en minä muuta ymmärrä ja Sipilän omat arviot tulijoista liikuvat siinä 200.000 pinnassa, mutta hänen mukaansa luku saattaa olla suurempikin. Minä ymmärrän asian niin, että Suomi varautuu ottamaan 1.250.000 pakolaista ja sijoittamaan niistä 25 % jokaiseen kuntaan kunnan asukasluvusta riippuen. Kaupunginhallituksessa oli maahanmuuttoviranomainen sanonut, että Rovaniemen kaupunki saa varautua siihen, että sen pitää vastaanottaa 15.000 pakolaista. Tuo luku on 25 % Rovaniemen asukasluvusta 60.000. Jotta kyllä tämä tieto pitää paikkansa, mutta sitä valmistellaan salassa ja sitä en tiedä kenen pöydällä? Ei Rovaniemen talous kestä tätä tulijamäärää, jos se nyt ketään kiinnostaa

Keskustelu löytyy tuolta https://www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa/...

 

Sitä minä tässä vain ihmettelen, että kuinka tämä homma hoidetaan ihan mallikkaasti maaliin asti, korostaen edelleen, että ihmisiä pitää ilman muuta auttaa jos ovat hädässä, muutta ei niin että tuhotaan oma maa sen varjollla. Meillä kun ei ole ollut rahkeita huolehtia omistakaan heikompiosaisista ja leikkaukset jatkuvat Suomessa edelleen.

 

Kirjoittellen nykyään täältä Espanjan päästä vähän rennonpaa blogia ”Operaatio Varpaat mereen”http://operaatiovarpaatmereen.blogspot.com.es/ tervetuloa katselemaan myös sitä.

 

Cheers

 

Kari R

 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Muista jakaa tietoa kirjoituksesta, mikäli pidit siitä. Valtamediat kun eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. Arvon Suomen kansalaiset, mikäli osoitatte mieltänne, niin välttäkää väkivaltaa viimeiseen asti. 

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

Avoin kysymys Suomen hallitukselle.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203626-avoin-kysymys-suomen-hallitukselle

Voiko Suomi ja suomalaiset selviytyä velkahelvetistään?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/182056-voiko-suomi-ja-suoma...

Hyvää ”itsenäisyyspäivää” Suomalaiset

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181776-hyvaa-%E2%80%9Ditsen...

Laillisesti ryöstetyt Osa II - Syyttömänä valtion hirsipuussa

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181634-laillisesti-ryostety...

Profetia Suomen kansalle

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181058-profetia-suomen-kans...

Korruptiotako Suomessa?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180798-nyt-meni-hermot-kirj...

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma...

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v...

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...

Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s...

 

Lisää kirjoituksiani löydät profiilini takaa. 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (33 kommenttia)

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Vanhuksista viis (Pori), tilalle velaksi elintasopakolaiset. Ihme, en yhtään ainoata järkevää kommenttiä nähnyt pitkään aikaan hallitukselta, miten kauan ao. munattomuus voi jatkua? Vai voiko pelon (rasistiksi leimaamisen suvakeilta) ilmapiiri vaan pitää toimet strutsitasolla.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Rafael.

Olen tässä enemmän kuin ällikällä lyöty. On ennen kuulumatonta, että nopealla aikataululla tehdään tallaisia pakkolakeja. Mitä hemmettiä tässä on tekeillä?

Missä ihmeessä nämä herrat ovat luuranneet lakiensa kanssa, kun Suomessa on leipäjonot ja suomalaiset asunnottomat. Ulosoton piirissä jo vissiin miljoona kansalaista ja valtava massatyöttömyys.

Tutkija: Suomessa on massatyöttömyys – koskettaa jo miljoonaa suomalaista. http://yle.fi/uutiset/tutkija_suomessa_on_massatyo...

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Ja lisäksi kun maahanmuuttajien ja ongelmien määrä kasvaa, osa suomalaisista muuttaa muualle, eli hallitus vaihtaa melko tehokkaasti Suomen väestön.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Juhani.

Nämä ongelmat on nähty erittäin hyvin esimerkiksi Ruotsissa. Eihän hyvänen aika mikään muu maa maailmassa ole pakottanut tallaisia massasiirtoja valtionsa alueille. Voisiko jouku viisaampi kertoa, että mikä tässä on oikein takana. Vai onko tämä vain uutis ankka? Ei tämä enää oikein auttamiselta vaikuta.

Muuttoliikenne on tosiaan molemminpuolinen. Koulutetut suomalaiset joilla mahdollisuus niin lähtevät maasta pois. Eilenkin sain taas viestin, että kaveri pakkassi laukkunsa ja lähti Japaniin. Näitä lähtijöitä on todellakin monta.

Jari Rauhala

Näistä tiedoista kiitos myös niille rohkeammille, jotka jakavat tiedon alkuun ja vaihtoehtomedioille, mitkä antavat sen kansalaisille.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Jari ja kiitos myös niille jotka rohkeasti asioita esille tuovat.

Tämä rupeaa jo olemaan sen kalimpeerin juttu toteutuessaan, että olisi ihan mukava saada tietoa enemmänkin aiheesta. Minua todellakin kiinnostaisi tietää mikä tässä on takana.

Muistakaa jakaa tietoa ja painella sitä suositusnappia, niin saavat muutkin pohdinnanaihetta vallitsevasta tilanteesta.

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Valuvat ennenpitkää uudellemaalle, asuntosijoittaminen saa boostia ja jonot pitenevät. Kunhan pakkanen alkaa paukkua (-20-25 C) alkaa Malmökin viehättää kummasti, toivottasti saadaan kunnon talvi ja nopeutetussa tahdissa.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Veikko.

Tästä on jo moni asiantuntija kirjoitellut "Pakolaiset mullistavat myös asuntomarkkinat" http://www.hypo.fi/pakolaiset-mullistavat-myos-asu...

Asiantuntija heittää: Pakolaiset tuovat asuntosijoittajille satumaiset markkinat
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/322127-as...

Laittaa tietyille tahoille rahan äänellä.

Elias Määttänen

Opiskelijat ovat joutuneet pakkaaman tavaroitaan pikavauhtia vastaanottokeskuksen ja turvapaikanhakijoiden tieltä Kiteen Puhoksen Koivikon maatalousoppilaitoksen opiskelija-asuntolosta.

http://yle.fi/uutiset/kiteelle_perustetaan_pohjois...

-------------
Upealla paikalla Etelä pohjanmaalla Lappajärven rannalla sijaitsevasta paikkakunnan matkailun vetonaulasta Kylpylä Kivitipusta suunnitellaan vastaanottokeskusta.

Matkailun vetonaulasta on tulossa uusi turvapaikanhakijoiden matkailun edistämisen vetonaula, kunhan uutinen tästäkin leviää maahansaapumista harkitsevien tietoon.

Sipilän ilmoitus asuntonsa antamisesta maahansaapuville ei ilmeisesti vedä tarpeeksi väkeä maahan, vaan tarvitaan vielä vetämpiä vetonauloja.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092220396928_u...

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Elias.

Olipas uutisia. Kävin katsomassa tuon Kivitipun kuvia, näyttää olevan luksusluokan hotelli kylpylöineen kuten nuo muutkin.

Olen tässä vain miettinyt, että miksei vaikka suomalaisia vanhuksia ja vammaisia laiteta näihin oloihin ja vastaavasti tuijoita asustelemaan heidän asuntoloihinsa. Tai miksei näitä ollut kukaan rahoittamassa omille asunnottomillemme.

Nämä edellämainitut hotellit eivät ole todellakaan mitään halpoja asuntoja. Joku lyö nyt rahaa pöytään ja rutkasti. Kyllä muu tässä on nyt takana kuin pelkkä vilpitön auttamisenhalu. Nämä on niitä seikkoja, jotka varmasti hämärtävät kansalaisten oikeustajua.

Mitä tulee noihin vetovoimatekijöihin, niin olet erittäin oikeassa. Kun tämän tason lukaaleja esitellään, niin herää siinä ajatus eittämättä lähteä etsimään mukavia oloja Suomesta.

Laitetaan nyt vielä tähänkin kommenttiin, että minulla ei ole sitä mitään vastaan että ihmisiä autetaan. Päin vastoin, mutta voisi kai siinä olla joku tolkkukin.

Elias Määttänen

Miltä tämmöinen mahtaa tuntua pienellä eläkkellä kituuttavilta suomalaisilta eläkeläisiltä, työtttömiltä, tai asuntovelallisilta, joilla ei ole varaa edes yhden viikon loman kylpylässä ja jotka jonottaa pahimmillaan kuukausikaupalla aikaa terveyskeskukseen, kun uusia maahansaapuvia ihmisiä suunnitellaan majoitettavaksi ilmaisiksi kuukausiksi kylpylään, hotellilaivaan, hotelleihin...Täysylöspito, omat sairaanhoitajat, ilmainen terveydenhoito yksityisillä terveysasemilla ja/tai keskussairaaloissa, sosialityöntekijät, poliisivartiot, vartiointiliikkeen palvelut...

Kaiken lisäksi hyvin suuri osa näistä uusista matkailun edistäjistä on perusteetta turvapaikkaa hakevia, kukaan ei tiedä heidän oikeista taustoista mitään, siitä huolimatta he asuvat täällä puolesta vuodesta kahteen vuoteen ilmaiseksi valtion velkarahalla.

Miltä mahtaa tuntua sadoilta pääkaupunkiseudun asuntojonoissa olevilta, jos hallituksen kaavailemat muutokset vuokratalojen asukasvalinta perusteisiin toteutuvat, mikä käytännösä tarkkoittaa, että maahansaapuvat uudet ihmiset menee jonossa muiden ohi...

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Niin, ei se ainakaan mieltä ylennä.

Ruoka-apua Helsingissä vähävaraisille jakavan yhdistyksen toiminnanjohtaja Heikki Hursti arvioi, että kaiken yltäkylläisyyden ja hyvinvoinnin keskellä kymmeniä tuhansia ihmisiä näkee nälkää Suomessa.

http://yle.fi/uutiset/hursti_leipajonoista_nalka_t...

Asunnottomien määrä on pysynyt Suomessa kahdeksassa tuhannessa kymmenen vuotta – tämä siksi, että uusia asunnottomia tulee koko ajan lisää.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sitkea...

Tämä on todellinen ongelma, että omista ei pidetä huolta, mutta hotelleja riittää muuten kyllä. Minua hirvittää tässä se, että kansa jakautuu tämän politiikan kanssa kahtia ja rajusti jos ei tilannetta muuteta.

Cenita Sajaniemi

Kylpylöistä sen verran, että Suomen, nyt jo edesmenneet veteraanit, pääsivät kylpylälomalle kerran tai kaksi kertaa elämänsä aikana, jos lääkäri suostui kirjoittamaan puoltavan lausunnon ja onni kävi arvottaessa.

Kaarina Piipponen

Suomi ei tunnu enää kovin demokraattiselta maalta, jos kuntia pakotetaan ottamaan maahanmuuttajia. Kunnillahan pitäisi oikeudet toimia kunnan päätäjien tahtomalla tavalla. Ettei vain tulisi sellaista määräystä, että kaikkien Suomen kansaisten pitäisi heitä majoittaa.

Kirjoitin eilisessä blogissasi siitä Juha Ahvion pitämästä tilaisuudesta, jossa hän puhui "Euroopan pakolaiskriisistä ja Islamin invaasiosta".

Kuuntelin vain sen ensimmäisen osan. Täytyy sanoa, että hän on erittäin hyvin perehtynyt aiheeseen. Hän on aiheesta kirjoittanut kirjankin ja häneltä on myös DVD:eitä samasta asiasta.

http://www.kuvajasana.fi/fi/tuotteet/?id=18&selPro...

Siinä puheessa oli kyllä niin paljon asiaa, että siinä vauhdissa oikein pysynyt mukana. Olisi pitänyt olla muistilehtiö pöydällä ja kirjoittaa ne tärkeimmät asiat paperille.

Mutta tässä on ilmeisesti takana ne New Word Order-suunnitelmat. Tästä aiheesta ei ole täällä kirjoitettukaan pitkään aikaa. Eräästä englantilaisesta miehestä hän puhui pitkään. Kun katsoin tätä Bilderberg ryhmän henkilöitä, jotka ovat kokoontuneet nyt tämän vuoden kesällä Itävallassa (Telfs-Buchen, Austria 11 - 14 June 2015), niin heistä ehkä hän voisi olla tämä: Wolf, Martin H. Chief Economics Commentator, The Financial Times GBR. Juha Ahvio nimittäin kertoi, että hän on kirjoittanut mahdollisesti juuri tähän lehteen. Siinä Bilderberg-kokouksessa on ollut myös Alexander Stubb ja pari muuta suomalaista.

http://www.bilderbergmeetings.org/participants2015...

Tässä on yksi kirjoitus:

http://www.ft.com/cms/s/0/5fc7e840-2e45-11e0-8733-...

Mutta en ole varma, oliko se hän.

Ja että Obama olisi myös näissä suunnitelmissa mukana ja Yhdysvaltojen vasemmistojen edustajia. Ja myös eri firmojen rikkaita omistajia.

Sitten Ahvio puhui myös paljon siitä, että nämä maailman eliitit ovat saaneet aikaan sen Syyrian kriisin ja nyt puuttuvat tällä Islamismin invaasiolla aiheuttamaan kansallisvaltioiden alasajamisen. Ja sehän on paraikaa käynnissä täällä Suomessakin. Ja että kun joka maahan tulee paljon nuoria miehiä, että he tekisivät lapsia sen maan asukkaiden kanssa siinä maassa minne he tulevat.

Siinä oli tosiaan niin paljon asiaa, että se pitäisi kuunnella useampaan kertaan.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista ja linkeistä Kaarina.

En tosiaan ole noita foliohattuihmisiä, mutta pitäisi tässä jo tyhmemmänkin herätä, että ei tämä mikään sattuma yksinkertaisesti enää voi olla. Tunnen jonkun verran noita kirjoituksia ja kyllä ihmeen hyvin yhtäläisyydet täsmää, kun seuraa laajemmalti tilannetta.

Demokratia näyttää olevan kuollut kirjain nykyään Suomessa. En olisi koskaan uskonut, että vielä tällaisenkin ajanjakson tulen näkemään, mutta totta kai se on kun sen omin silmin todistaa.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #19

Katsoppas vain MV on hereillä.

Jyrkin Kataisen puheet rupeavat nyt realisoitumaan.

“2010 uudenvuoden aattona toivon, että jokainen vetäisee salkoon lipun, koska sitten alkaa Uusi Maailma, uusi tulevaisuus Suomessa. Se tarkoittaa sitä, että se on ensimmäinen vuosi kun työikäisten määrä alkaa merkittävästi vähenemään"

Tätä kohtaa olen miettinyt tuossa Kataisen puheessa, että mitä juhlan aihetta tuossa oikein on? Tässä on myös merkillinen aikajanasattuma, jos Katainen yhtään totta tuossa videolla puhuu. Kaveri kuitenkin ministeri.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #20

Näkyi samalla julkaisupalstalla olevan kotikaupungistani uutisia.

Kaksi turvapaikanhakijaa edelleen pidätettyinä Saarijärven puukotustapauksesta http://mvlehti.net/2015/09/29/kaksi-turvapaikanhak... tuttuja tuolla töissä. Toivottavasti on niitä yksittäistapauksia nämä puukotukset.

Saarijärvi oli todella pieni ja rauhallinen maalaispitäjä ennen. Toivottavasti on jatkossakin.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #22

Johan nyt saarijärveä. Jyväskylän säynätsaloon sijoitettiin viime viikonloppuna alaikäisiä turvapaikan hakijoita vanhaan ongelmanuorten asuntolaan. Paikalle oli jouduttu kutsumaan kolme maijaa kun ryhmä yläasteikäisiä nuoria oli alkanut kivittämään arvorakennuksen ikkunoita ja ohikulkijoita,
Säykkiläiset kuitenkin toivoivat että pakolaisnuoret rauhoittaisivat asuinaluetta.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #23

Kyllä varmasti tulee sattumaan ja tapahtumaan.

Tämä on se jota eniten tässä episodissa pelkään. Lisänä siihen, että suomalaiset vielä kahakoivat kekenään. Tämä massamuutto on kuin susi jo synntyessään. Ei tällä aikataululla, ei tällaisia määriä, eikä todellakaan näin toteutettuna.

Jukka Matti

Ohessa on linkki EU-muistioon pakolaisten jakamisesta siten, että suomeen asutetaan lukumääräisesti enemmän kuin esim saksaan:

http://www.statewatch.org/news/2010/nov/eu-com-fin...

Muistio on aika pitkä, joten kannattanee tallentaa se.

Asiaa käsiteltiin tuolla :

https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2011/0...

Ja siksikö seuraava asia tapahtui kiireellä :

https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2011/0...

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommintista ja linkeistä Jukka.

Noihin pitää tutustua ajan kanssa.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Porukka kokoomuksen edustajia ajaa peruskoulun yksityistämistä yhtiöiksi eli lukukausimaksulliseksi eliittien oikeudeksi joten ainakin monesta suomen peruskoulusta saisi paljon pakolaiskeskusia kunnallisen perusopetuksen lakkauttamisen jälkeen. Ajetaanko nykyisen hallituksen perusopetuksessa johonkin tähän suuntaan?

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Daniel.

Asetus velvoittaisi kunnat antamaan turvapaikanhakijoille tilat ja organisoimaan henkilöstön pyörittämään toimintaa.

Eli jostainhan ne tilat on otettava käyttöön ja ennen ei ollut varaa ylläpitää kyläkouluja. Minunkin kotipaikkakunnalta lakkautettiin useampi, myös koulukyydeistä ja muusta on tingitty. Sitä minä tässä vain ihmettelen, että mistä ihmeestä sitä rahaa nyt oikein tulee?

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Sitä minäkin ihmettelen, vaikkaan tosin etä rahat otetaan alkuuun osin lainana ja loput koulutusleikkauksista. Lainan poismaksusta e ntiedä mutta huhuja olisi aikeista sosiaaliturvan poistoon sekä pohjavesivarojen ja vesialueiden saarineen myynnistä nestlelle. Mutta otappa shuhuista selvää kun joka tuutti työntää uutisia pakolaisista, syyrian sodasta, kreikantiestä, 5% loikasta ja Ek vs Sak taistelusta

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #21

Lainalla kyllä, mutta kuinka kauan?

Tätä aihetta olen käsitellyt kirjoituksessani " Voiko Suomi ja suomalaiset selviytyä velkahelvetistään?" http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/18205...

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen Vastaus kommenttiin #25

Luultavasti niin kauan kuin raha kerääntyy rahan luo eikä pysty lisääntymään ja jakautumaan.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Olisi mukava jos joku kommentoija vihdoinkin kumoaisi nuo leipätekstissä kerrotut asiat. Onko nyt ymmärrettävä niin että huhua ne eivät ole?

Normaalisti jos kirjoitat tänne palstalle pienenkin tekstin, jossa ei ole lähdeaineisto kunnossa, se ammutaan heti alas. Sen olen nähnyt jo kymmeniä kertoja monissakin eri blogeissa. Ampukaa nyt alas tämä uutisankka.

Käyttäjän ilkkatalarmo kuva
Ilkka Talarmo

Mielestäni tästä menossaolevasta rikoksesta maamme kansaa ja kulttuuriamme vastaan ei seuraa mitään hyvää. Se ei auta työttömyyttä, se ei edesauta meidän oman kielemme ja kulttuurimme säilymistä, se ei lisää rauhaa, se ei lisää kulttuurien ja uskontojen välistä ymmärrystä, se ei lisää turvallisuutta. Sen sijaan se herättää mm. pelkoa, pettymystä, rikollisuutta, ja lisää kotimaassa tapahtuvien terrori-iskujien riskiä, kulttuurikonfliktien riskiä, närää omassa kansassa maan johtoa vastaan, närää tulijoita vastaan, ja eritoten närää Dublin-sopimusrikkojaa, Ruotsia, vastaan. Maamme johto on tilivelvollinen kansalle tästä katastrofista, mutta kukaan sieltä ei ole astunut esiin selittämään tapahtumia ja nykymenoa. Maamme johto ilmeisesti katsoo, että heidän ei kuulu palvella suomalaisia, vaan jotain ihan muuta. Mitä voisimme tehdä asialle?

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Ilkka.

Allekirjoitan tuon kommenttisi hyvin pitkälle.

Osuit luun ytimeen, eli mitä pitäisi tehdä? Suomalaisilla ei mielestäni ole enää mitään muuta vaihtoehtoa, kuin kansan nousu rauhallisin ja väkivallatomin keinoin.
Vaalit oli, meni ja seuraava mahdollisuus vaikuttaa, on niin kaukana, että ei taida olla kuin tuhkat pesässä, kun sinne asti päästään.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Laitetaan vielä tänne video suomalaisten leipäjonoista.

https://youtu.be/QudwbmJGQOU jokainen voi päätellä tästä asioita itse. Lisää löydät hakusanalla leipäjonot suomessa.

Cenita Sajaniemi

Suomessa on paikkakuntia, jotka eivät järjestä ruokajakelua köyhilleen häveliäisyyssyistä tai vaikkapa sellaisista syistä, ettei paikkakunnalla ole varastointitila, jonne pistää/varastoida ne jauhopussit, joita periaatteessa jaetaan paikkakunnille vain kaksi kertaa vuodessa. Se suuri jakokeskus on Turun lähellä. (Myllyn paras???).
En ymmärrä sellaista, että joku jauhojen jakelu kannattaa esim. Turusta Kemiin.

Maa- ja metsätalousministeriö vastasi kyselyihin, että jokainen paikkakunta saa itse päättää ottavatko ruokajakoa. Ruoka tarkoittaa useimmilla paikkakunnilla jauhoja ja makarooneja pari kiloa kerrallaan.... esim. Karjaalla jakopäivät olivat vain kahdesti vuodessa, eli 4 kiloa jauhoa ja hiukan makaroonia koko vuodeksi.
Helsingin seudulla ruokajako toimii toisin... en ole tutustunut, mutta - ihme ja kumma; Pekka Puska tai Mikael Fogelholm, kumpikaan guru ei ole puuttunut tuohon epäterveelliseen jauhojakeluun.

Joku tässäkin käärii rahat, ja tämänhän pitäisi olla EU_ruoka-apua. Sitä vielä mietin, että eipä taida asunnottomille olla paljon iloa vehnäjauhoista.

Esa Niemi

Alkaa vaikuttamaan ettei nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa ole edes tarkoitus hakea rationaalisia ratkaisuja, vaan esitetyt suunnitelmat ovat mielipuolisia ja todellisuudesta vahvasti irrallaan.

Tavallisen keskitien kulkijan on aika herätä puolustamaan minkälaisen maan jätämme lapsillemme. Leimoja tulee, mutta lastemme tulevaisuuden turvaaminen on tärkeämpää. On pakko nousta jaloilleen ja sanoa ettei tämä politiikka ole meille hyväksi.

Suomen tulee palauttaa kaikki Ruotsista tulevat turvapaikanhakijat Dublin-sopimuksen mukaisesti takaisin Ruotsiin, joka on lupautunut käsittelemään nämä hakijat. Ruotsin taloudella menee hyvin, meillä ei.

On ikävä todeta ettei hallitus toimi Suomen ja suomalaisten edun mukaisesti, vaan kieltäytyy noudattamasta Dublin-sopimusta ja demokraattisesti säädettyä lainsäädäntöä vahingoittaakseen Suomea ja suomalaisia.

Toimituksen poiminnat