karirosenlof

Korruptiotako Suomessa?

Lueskelin tässä päivän uutisantia ja sattumalta osuin myös vanhempiin uutisiin aiheesta  poliittiset virkanimitykset ja korruptio. Muutamia uutisia selaillessa ei voinut kun taas todeta, että  uskomatonta touhua ja tämän porukan pitäisi johtaa valtiomme vuosisadan lamasta.

En halua syyttää missään tapauksessa ketään korruptiosta, mutta haluan nostaa muutaman asian esille ja jokainen voi tykönään puntaroida, onko kyse korruptiosta, vai aivan normaalista toiminnasta.

Pyydän lukijaa vilkaisemaan muutaman alla olevan uutisotsikon ja tekemään omia johtopäätöksiä meidän poliittisen eliittimme luottamuksesta. 

 

Uutinen Iltalehdestä otsikolla:  ”Näin SDP kahmi huippuvirat itselleen.”  Uutinen käsittelee poliittisia virkanimityksiä huippuvirkoihin SDP:n toimesta. Otsikko jo avaa hyvin pitkälle mistä on kysymys. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112418860011_uu.shtml

 

Toinen uutinen  otsikolla: ”Kokoomuslaisia huippuvirkoihin - Stubbilta tuki kiistellyille nimityksille". Tämä uutinen käsittelee vastaavasti Kokoomuspuolueen huippuvirkojen nimityksiä ja avaa lukijalle jo otsikolla jälleen mistä on kysymys. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014110618812463_uu.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen

 

Kolmas uutinen osoittaa hienosti, että PS osaa myös olla omalla tavallaan hommassa hienosti mukana : ”Perussuomalaiset kuin vanha puolue”  ja  ”Kuka maksoi perussuomalaisten 1 000 000 €:n remontin?” – Harvinainen kirje leviää verkossa” Uutisissa ihmetellään kovasti puolueen rahankäyttöä ja puolueen rahojen säätiöittämistä.  http://www.iltasanomat.fi/paakirjoitus/art-1288464932948.html

 http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54945-riita-repesi-perussuomalaisten-1-000-000-eun-remontista-harvinainen-kirje-leviaa

 

Viimeisenpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä uutisena : ” Eduskunta remahteli nauruun keskustan huolelle poliittisista nimityksistä”.   Uutinen käsittelee  sitä,  kuinka  eduskunta todellakin repeää nauramaan, kun Keskustapuolue  kertoo huolensa poliittisista virkanimityksistä.  Naurun salissa aiheuttaa siis se, että kyseinen puolue on ollut itse sumuroimassa täysillä virkanimityksiä ollessaan vallassa.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/virkanimitykset%20kyselytunti%20keskusta-11981

 

Siis näinkö tätä maata  todellakin johdetaan? Tuolileikkejä ja sulle mulle jakoa. Ei tätä voi enää hermojaan menettämättä seurata, kun tuntee todellisen tilanteen missä olemme.  Valtio on käytännössä syöksykierteessä ja eliitti järjestelee toisilleen upeita virkoja niistä vähistä rahoista mitä jäljellä on.

 

(Kirjoituksen otsikko muutettu enemmän sisältöä kuvaavaksi)26.11.2014 

---------------------------------------------------------------------------------

 

Muista jakaa tietoa kirjoituksesta mikäli pidit siitä. Valtamediat kun eivät mielellään asioista välttämättä kerro. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä.

Kirjoitukseni ovat tavoittaneet huikeat  yli 100 000 sivukatselua kuukaudessa suositustenne vuoksi. Syvä kiitos tästä! 

Lisää kirjoituksiani löydät profiilini takaa. 

 

 

Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostetyt

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman...

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma...

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v...

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen...

Suomalainen - tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko...

Energiaomavarainen Suomi

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176825-energiaomavarainen-s...

 

 

 

 

 

Cheers

 

Kari R 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Keskustan huolesta heränneen hilpeyden tavallaan ymmärrän, sillä niin tehokkaasti keskusta on vyöryttänyt omia jäseniään virkoihin sekä kansallisella että paikallisella tasolla. Taisivat nauraa keskustalaisten tavallistakin röyhkeämmälle tekopyhyydelle.

Mitä itse asiaan tulee, niin vaikea kysymys on, että missä määrin puoluekirja voi tai saa olla etu tai haitta virkoihin haettaessa? Eli pitäisikö puolueissa toimimisesta automaattisesti seurata jonkinmoinen tärkeistä viroista ulos sulkeminen? Ei sinällään kuulosta oikeudenmukaiselta tämäkään. Olisikin kiinnostavaa joskus nähdä kokonaiskuva jossa avattaisiin se, että kuinka iso osa valtion ja kuntien korkeimmista viroista todella on poliittisia. Nythän esille tuodaan vain yksittäistapauksia joista on vaikeaa hahmottaa sitä, mikä tilanne oikeasti on.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Marko.

Todellakin nämä ovat yksittäistapauksia, mutta kun ynnää asioita yhteen, niin veikkaan, että esille tullut on jäävuoren huippu.

Puoluekirja ei saa olla rasite, mutta ei myöskään ovi virkoihin.

Anne Lindell

Kari ...unohdit tämän tuosta ylläolevasta linkkiluettelosta. Miksi linkität vain lehtien artikkleita ... miksi? Eikö yksittäisen kansalaisen kirjoitetulla sanalla olekaan samanlaista painoarvoa kuin lehdissä kirjoitetulla mielipiteellä? Tätä artikkeliani ja eritoten siihen liittyvää kuvaa levitellään edellleenkin sosiaalisessa mediassa: ”Jytkystä, sotku, sotkusta mätky, mätkystä sätky” - - -> http://annelindell.blogspot.fi/2012/11/jytkysta-so...

Vaadin edelleenkin avioimuutta sekä poliittisissa puolueissa että kunnalispoliittisissa päätätäelimissä. Minulle eivät kelpaa laisinkaan sellaiset selitykset, kuin että:

1. Olemme keksustellet asiasta, eikä keskuudessamme ole tullut esiin minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai hyvävelisopimuksia yms. [poliittiset virkanimitykset, hyöty-/asemasuhde kytkökset ja niistä hyötyminen, ver, Finnair, Eläke-Warma, Vehviläinen]

2. Mutta näinhän on meillä aina toimittu, miksi se nyt olisi jotenkin "laitonta" tai että, miksi sitä nyt edes pitäsi kyseenalaistaa moraallitoomana tai eetttisesti sopimattomana.[vert. esim. vaalirahasotkut, säätiösotkut, se, että kansanedustajat saavat itse päättä omista palkankorotuksistaan ja etuuksistaan].

3. Eduskunna kyseilytunneilla, ministereiten vastaukset: esim. ... mutta, mutta ollaanhan me toimittu ja saatu aikaan ...paljonkin. Paljon on tehty uudistuksia ja paljon tullaan tekemään.

Loppukommentti: Mitä yhteistä on limanuljaskalla ja poliitikolla? Molemmat toimivat ekosysteemissä hajottajina. Pääosin tihutoiminta on maanalaista, suurimmalta osin näkymätöntä.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos Anne linkistä. Suosittelen todellakin muillekkin. Olisin sen laittanut listaan, mutta valitettavasti en tiennyt tuosta blogista.

Nappasin sieltä yhden sitaatin "Vistbacka myöntää viimein, että puolueen jäsenmaksuvaroja on siirretty perussuomalaisten tukisäätiöön. Hän tunnustaa myös, ettei säätiö ole tähän mennessä nimestään huolimatta tukenut itse puoluetta millään lailla."

Jep, jep.

Mika Samuel Kiekkijev

Saatan olla aivan väärässä, mutta tuo säätiöasia on käsitelty tälläkin palstalla monen monituista kertaa ja lopputulos aina sama. Täysin laillinen ja perusteltu järjestely, jolla ei ole mitään tekemistä poliittisten virkanimistysten suhteen.

Mikäli huomaat jotain lainvastaista asiassa tahi, että joku on järjestelystä saanut henkilökohtaista hyötyä, ilmoita asiasta.

Mikäli nyt haluaa olla sitoutumaton, niin missä ovat muiden puolueiden säätiöt, joista osa on oikeudessa rikoksista tuomittuja?

Missä poliittisista nimityksistä Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP?

Anne Lindell

Mika, pyytäsin lukemaan kommettini nr. 3 kohdassa 2 mainitsemani asian.

Jotain on todellakin tehtävä, jotta moraalisesti ja eettiseseti ja jopa laittomalta haiskahtava asia saadaan lainmuutoksella muutettua sellaiseksi. Siksi meillä on valtiovalta ja eduskunta. Nyt naitä poliitisten puolueitten säätiöasioita ei edes tutkita, koska kyse on asiasta, joka koskee päättäjiä eli lainlaatijia ja niitä, jotka hyväksyvät lait. Eduskuntaan on mahdotonta päästä kansanedustajaksi, ilman että on sitoutunut johonkin puolueeseen.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Mika.

Kaikki asiat joista kirjoitin on todellakin laillisia. En ole muuta väittänyt. Näin asioita seuraavana, en vain voi olla ihmettelemättä näitä touhuja, jotka koskevat kaikkia puolueita. Paljon on muutakin laillista maailmassa, mutta niissä ei ole moraalin häivääkään. Anne tuossa ihmettelee samoja asioita.

Idea oli ottaa esille tällä kirjoituksella suurimpien puolueiden toilailuja esiin. Toki samanlaista suhmurointia pienempien puolueiden touhuista voit vapaasti laittaa viestiketjuun.

Mika Samuel Kiekkijev Vastaus kommenttiin #19

Kari, olen jo aikaa sitten menettänyt lapsenuskoni suomalaisen yhteiskuntajärjestelmän muuttumisesta puoluepolitiikan voimin.

Äänestyskäyttäytymiseni perustuu enemmän vahinkojen minimointiin.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #20

Kiitos kommentista Mika.

Mitäpä tuohon osaa enää sanoa. Veikkaan, että kohta koko kansa ajattelee täysin samoin. Ei ole enää luottamusta mihinkään, kun kaikki on tavalla tai toisella pettäneet.

Vielä tilanteessa, jossa valtio on käytännössä konkurssissa. Ei hyvältä näytä.

Anne Lindell

Kiitos, vaikka sydämeni sykkii perussuomaisille, ja vaikka minua kohdeltiin eritäin huonosti ollessani k.o. puolueessa kansanedustaja hedokkaana (Saarakkalan taholta, erosin heti vaalien jäkeen puolueesta), niin silti haluan uskoa puolueeseen ... kaikesta huolimatta, koska meillä ei nyt vain ole parempaa mistä valita. Jos olisin nuorempi, niin perustaisin uuden puolueen ... 3E-puolueen, mutta enää en viitsi. Olen asettunut mukavuussekstorille ... eli, naatiskelemaan, mutta silti aion olla päättäjille "piikki lihassa" tai "kävelevä Molotovin-coktaili" tms.

En ole suinkaan ainoa, joka ihmettelee noita persujen säätiön asioita, ja miten on yleensäkin mahdollista, että edelleenkin Vistbacka on niin tiiviisti mukana persujen toiminassa, ja ihmettelen etenkin sitä, millaista valtaa hän käyttää persuissa. Myös Vistbackan vävyn aikeet puolueen säätiön hallitukseen pääsemiseen on vähintäänkin erittäin kyseenalaista. Jos tämä toteutuu, niin silloin viimeinenkin uskon pisarani persuihin kaikkoaa.

Mutta mitä meillä kansalaisilla on enää jäljellä puolustamassa kansalaisten oikeuksia ja hyvinvointia. Ei mitään. Ei yhtään puoluetta, sillä kaikki muut puolueet ovat myyneet sielunsa rahamaailman valtaapitävälle eliitille (vapaamuurareille ja sitä mukaa Bilderbegiläisille eli NWO:lle). IPU ja muutos 2011 ovat uskomattoman lapatossuja, vaisuja, laimeita puolueiksi. IPU on 20 vuotta yrittänyt saada edes yhden kansanedustajan ja Muutos on saanut yhden ... kuka, minkä niminen ... miksi hänestä ei kuulu mitään? ... Tsiisus!

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Muutos ei ole muuten saanut vaaleilla valittuna yhtään kansanedustajaa. Eduskunnassa on tarkalleen ottaen vain eduskuntaryhmä nimeltään Muutos 2011.

http://web.eduskunta.fi/Resource.phx/eduskuntaryhm...

Anne Lindell Vastaus kommenttiin #13

Sipa ... tiedät varsin hyvin, että imiset eivät jaksa sanoa Muutos 2011 vaan sanovat vain Muutos.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #16

Anne, miksi käännät asian nyt toiseksi eli Muutoksen nimeen liittyväksi? Itsehän kommentissasi tavallaan esität Muutoksen olevan eduskuntapuolue, johon kirjoitin oikaisuna oman kommenttini. Kyseessä ei siis ole eduskuntapuolue virallisesti vaan eduskuntaryhmä. Ero on olennainen.

Anne Lindell

Muuten, asiasta toiseen, - Kari, tällä sinun blogi-sivullasi mainostetaan nyt pehmustettuja ja kaarituelllisia rintaliivejä ... ja äskettäin jotain muuta (en muista). Oletteko huomanneet, että myös minun blogisivullani täällä "Usarissa" mainostetaan jotain? Eikö meillä pitäisi blogisteina olla oikeus kieltää mainostaminen ainakin omalla sivullamme. Mitä mieltä olette?

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Anne. Itse en sellaisia näe. Mulla näkyy omassa otsakkeessa Iittalan mainos. Se johtuu varmasti tästä Usarin mainoskokeilusta, joka kestänee tammikuulle. Siitä tuli minulle kysely, että voinko olla koekaniinina.

Anna jatkossa kommenttia, jos se häiritsee, niin voi kai sitä anoa poistamaan.

Anne Lindell

Kari ... soitin US-toimitukseen. Sinulta on kysytty, että saako US-lehden markkinointi laittaa (vaihtuvia) mainoksia sivullesi, ja sama henkilö kertoi, että saat siitä rahaa. Suostuit. Eli tienaat kijoittamisellasi ja sillä, että me muut klikataan krjoitustasi. Hieman epäilyttää sekin, että kirjoituksiasi on ainakin kaksi viimeistä kertaa nostettu "karuselliin", mikä tietenkin aina lisää klikkauksia. Onko siis myös US-verkkolehdellä oma lehmä ojassa ja rahallista hyötyä siitä, että kirjoituksiasi luetaan?

Oksettavaa ja alhaista toimintaa muka vapaalta verkkolehdeltä ... meni maku tähän US-verkkolehten ja sen politiikkaan ... En enää Kari edes klikkaa kirjotuksiasi, kunnes ilmoitat, että et enää salli mainoksia sivullasi.

Joko ollaan rehellisesti ja avoimesti lehden palkkalisotilla kirjoittajana tai ei sitten olla.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #24

Niin kuten sanoin edellisessä kommentissa, että olen tällaisessa kokeilussa ja olen siihen antanut suostumukseni.

Se mitä tähän karuselliasiaan tulee, niin olen tämän luvan antanut tänään iltapäivällä, joten kaiketi eivät ole voineet asiaan vaikuttaa.

En oikein ymmärrä mikä tässä on ihmeellistä, koska kaikissa nettijulkaisuissa myydään kaiketi mainostilaa. Ymmärtääkseni sillä rahalla tämä blogi ja lehti pidetään pystyssä.

Rahallinen korvaus on lisäksi huikea. Ote US sähköpostista minulle " Suuria summia emme voi luvata, mutta ehkä tuolla käy syömässä ulkona kerran pari vuodessa."

Eli pistä sitten boikottiin, jos pääsen ihan kerran tai kaksi ulos syömään vuodessa teksteilläni. Vähän voisi sielläkin päässä miettiä, ennen kuin rupeaa tämmöistä suoltamaan.

Vai vielä palkkalistoilla. Huh huh. Nälkä tässä tulee.

Käyttäjän teemukammonen kuva
Teemu Kammonen Vastaus kommenttiin #24

Kiitos huomiosta.

Tähän lienee syytä selvittää hieman tarkemmin, mistä on kyse.

Blogipalvelussamme on meneillään kokeilu, jossa tutkimme erillisen ilmoituspaikan näyttämistä käyttäjiemme blogissa. Tämän erillisen ilmoituspaikan lisäksi blogipalvelussahan on myös Uuden Suomen omaa mainontaa.

Mainoskokeiluun osallistuneet bloggaajat ovat ilmoittaneet suostumuksensa tähän ilmoituspaikkaan. Aloite kokeiluun osallistumisesta on tullut meiltä.

Yksi kokeilun oleellisin piirre on se, että osallistujat eivät ole työsuhteessa Uuteen Suomeen. Me emme vaikuta millään tavalla bloggaajien kirjoitteluun poislukien omat keskusteluohjeemme ja sääntömme.

Nostojen suhteen osallistujat eivät saa US:n toimituksen valinnoissa erityiskohtelua. Nostamme edelleen normaalien käytäntöjemme mukaisesti hyviä kirjoituksia karuselliin. Tähän ei siis vaikuta se, onko bloggaaja mukana tässä kokeilussa.

On totta, että kokeilun aikana mainospaikalta syntyy tuloja. Nämä tulot välitetään bloggaajille US:n toimesta sellaisenaan ilman, että otamme siitä välistä mitään kuluja.

Meiltä on toisinaan kysytty mahdollisuutta julkaista omaa mainontaa blogissa. Tällä kokeilulla tutkimme, miten mainonta voisi olla mahdollista järjestää.

Nyt käynnissä oleva kokeilu kestää tammikuuhun, kuten Kari sanoikin. Keräämämme kokemuksen perusteella päätämme, laajennammeko mahdollisuutta vai jääkö mainospaikka kokeiluksi.

Kirjoitan tästä tarkemman kuvauksen myöhemmin kehitysblogiin. Asiasta kiinnostuneet voivat olla minuun yhteydessä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. http://www.uusisuomi.fi/yhteystiedot

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf Vastaus kommenttiin #29

Kiitos selvennyksestä Teemu, niin ei varmasti jää epäselväksi kenellekkään.

Toni Seppänen

Karilta meni hermot hieman viiveellä, kaivoit "UUTISIA" Perussuomalaisista vuodelta 2012.

No, kukin lukee lehtensä ajallaan ..

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Toni.

Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Netti on siitä mielenkiintoinen ilmiö, että sieltä niitä uutisia tulee linkkeinä mukavasti, kuin kahlailee. Lisäksi muistia on hyvä virkistää varsinkin, kun on vaalit tulossa.

Leipätekstissähän lukee "Lueskelin tässä päivän uutisantia ja sattumalta osuin myös vanhempiin uutisiin"

Jari Vuorinen

Koko yhteiskuntaamme.Sen jokaista osastoa ja organisaatiota pienestä suureen on saanut hypettää Kokoomus ja SDP.

Ne ovat levittäytyneet kuin rutto joka orgaaniin.Demokratiasta on tullut irvikuva,joka näivettää yhteiskunan arvopohjan.

Perussuomalaiset(ja ehkä keskusta)ovat vastaus huutavaan demokratiavajeeseen.

Tarvitaan arvokonservatismia.

On moneen kertaan todettu oppineidenkin suulla,että esim.julkisen sektorin koko on ylittänyt yhteiskunnan todellisen kantokyvyn.Julkisella sektorilla näitä veljiä riittää.Yksi johtaja kahta työntekijää kohden!Ja keitä nämä turhat hyväveljet ovat ?Mistä puolueista ?Suomi on johtava maa politisoitumisen korruptiossa.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Jari.

Itse en näe asiaa niin puoluekeskeisenä, vaan ihmisten totaalisen ajattelutavan muutoksena. Joka tulee johtamaan Suomea, sen pitää olla vilpitön Isänmaan edustaja. Puolueella ei iselleni ole niin väliä, kunhan se oikeasti ajattelee kansalaisia, eikä rahaa ja valtaa.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Kari Rosenlöf.

Ongelmat, joista kirjoitat, eivät niinkään liity demokraattiseen järjestelmään, eivät edes sen "luonteeseen", vaan huonoon moraaliin tai peräti sen puutteeseen.

Tuota taas ei saada kuntoon maallisin keinoin, vaan pitää ottaa Jeesus vastaan.

Ohjeet: Kuinka ottaa Jeesus vastaan?
http://jorikostiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179...

---

Ilman Jeesusta menee nimenomaan siihen, että jokainen puolue sikailee ihan samalla tavalla vallassa ollessaan kuin muut puolueet.

---

Ikävällä tavalla Suomen tilanne alkaa myös jollain tavalla muistuttaa minusta 1700-luvun lopun Ranskaa. Kuningas vain laajentaa Versaillesia, eikä huomaa mitä kansan syvien rivien keskuudessa tapahtuu.

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Kiitos kommentista Jori.

Tuo on totta. Meillä on yhteiskunnassa vallalla todellinen moraalikato. Rooman Imperiumin kerrotaan kaatuneen myös tähän.

Ranskan tapahtumia ei tänne kukaan toivo, joten kansalaiten on herättävä ja äänestettävä todellisia maata rakastavia, korkeamoraalisia ja vahvoja päättäjiä.

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Kari Rosenlöf.

"Tuo on totta. Meillä on yhteiskunnassa vallalla todellinen moraalikato. Rooman Imperiumin kerrotaan kaatuneen myös tähän."

-Raamattu on hyvin todellinen siinä, että se kertoo, ettei fyysinen maailmamme loppujen lopuksi riipu mistään maallisesta seikasta, vaan Hengestä ja Jumalan hyvästä tahdosta ihmisiä kohtaan:

"Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee'."
http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Matt.4.html

---

"Ranskan tapahtumia ei tänne kukaan toivo, joten kansalaiten on herättävä ja äänestettävä todellisia maata rakastavia, korkeamoraalisia ja vahvoja päättäjiä."

-Pelkäänpä, että nykyisten päättäjien heikko moraali tai jopa sen puute originoituu nimenomaan kansan syvistä riveistä. Eduskunta heijastaa aina myös kansan omaa moraalitasoa, tai vähintäänkin kyvyttömyyttä nähdä politiikon/poliitikoiden todellisia tarkoitusperiä/motivaattoreita.

Toimituksen poiminnat