Suomalainen – tiesitkö, että sinut on ryöstetty?

Niin juuri, luit oikein. Sinut on ryöstetty, ja putsaus on käynnissä  huomaamattasi  edelleen. Olet raaka-ainereservaatin intiaani  ja saat  lasihelmiä rikkauksiasi  vastaan.  Olet uhrina iästäsi huolimatta.  Tämä koskee jokaista kansalaista vauvasta vaariin ja se jatkuu juuri niin kauan, kun on vielä jotain vietävää ja annat sen tapahtua.

Syntymälahjana saat ensimmäisen vekselisi, joka tällä hetkellä on noin 17 400 euroa. Suomen valtio ahmii velkaa ennätysmäärin pitääkseen sinut tyytyväisenä ja näyttääkseen kaiken olevan kunnossa, koska sinä voit äänestää seuraavissa vaaleissa (velkakello.fi). Tämä on tosin vain valtion lainojesi osuus. Maksettavaksi jää tietenkin vielä kuntien velat.  Näitä saat maksaa koko lopun elämäsi takaisin, vaikka sinulla ei välttämättä ole tähän mitään osuutta.

Kansallista maaomaisuuttasi,  joka on elättänyt isäsi, isoisäsi ja koko muun sukusi vuosituhansia on luovutettu mittavia määriä ja sama maiden valtaus jatkuu kiihtyvällä vauhdilla. Luonnollisesti luovut makean veden varannoistasi lisäksi näillä kaupoilla. Sinä et hyödy tästä mitenkään http://www.talouselama.fi/uutiset/mt+metsahallituksen+metsien+myynti+kasvaa+hurjasti/a2265842

Sinun maasi alta viedään rikkaudet juuri samoin kuin siirtomaavaltioissa. Maasi Suomi on maailman toiseksi houkuttelevin kohde kaivostoiminnalle johtuen valtavasta mineraalipotentiaalistaan ja siitä, että olet luonut valmiit kartat, josta noutaja voi viedä parhaimpansa antamatta sinulle edes lasihelmiä. Yli kymmenesosa maa-alastamme on varattu tavalla tai toisella kaivosteollisuudelle.  Se on noin Belgian kokoinen maa-alue. http://yle.fi/uutiset/tuoko_ryntays_kaivoksen_naapuriisi_katso_kartalta/6476988. Miljardien arvoisia kaivoksia oletkin jo lahjoittanut käytännössä ilmaiseksi Norjaan. http://maailmankuva.com/vaalikone/jyri-hakamies/growhow-kaupassa-lahjoitettiin-soklin-miljardien-arvoiset-malmit/25

Sinulta viedään kiihtyvää vautia erilaista elintärkeää  infrastruktuuria lopullisesti sekä elintärkeitä yrityksiä ympäriltäsi. Lisäksi olet lahjoittamassa 170 miljardin eläkevarantosi parempaa käyttöä varten http://www.tekniikkatalous.fi/talous/eu+laajentaa+saantelyaan+kuinka+kay+suomalaisten+elakevarallisuuden/a1017847

Lisäksi sinua kiristetään jatkuvasti erilaisilla maksuilla, velvoitteilla ja veroilla, koska annat tämän kaiken ympärilläsi tapahtua. Kukaan ei ole sinua puolustamaassa. Kuten huomaat, heimopäälikkösi  ei sinun ryöstöäsi juuri jarruttele, koska he saavat tulilientä ja pussillisen lasihelmiä, kun sinun isiesi maat ja varallisuus viedään. Olisiko kohta aika vaihtaa heimopääliköitä?

 

——————————————————————————

 

Muista jakaa tietoa kirjoituksesta mikäli pidit siitä. Valtamediat kun eivät mielellään asiasta juuri kerro.  Suosittelen lämpimästi lukemaan myös muita mielenkiintoisia blogini kirjoituksia kuten:

Laillisesti ryöstetyt

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180621-laillisesti-ryostety…

Suomalaiset -maailman nopein kansa.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/180138-suomalaiset-maailman…

Unelma paremmasta maasta

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179751-unelma-paremmasta-ma…

Suomalaiset, maailman rikkain kansakunta.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179617-suomialaiset-maailam…

Äänestäjän ohjekirja.

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179283-aanestajan-ohjekirja

Suomalainen. Oletko valmis tulevaan elintasoromahdukseesi?

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/179087-suomalainen-oletko-v…

Suomi olisi edelleen maailman rikkaimpia maita jos,    

http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178257-suomi-olisi-edelleen…

 

Lisää kirjoituksiani löydät profiilini takaa

 

Lisäys 13.11.2014 Haluan sydämestäni kiittää teitä kaikkia lukijoitani. Olette jakaneet tietoa kirjoituksestani. Kirjoitukset ovat tavoittaneet huikeat  111 400 sivukatselua kuukaudessa. Muutos lähtee teistä. Luodaksemme paremman tulevaisuuden meille kaikille, tarvitsemme tekoja. Niissä jokainen meistä on tärkeä. 

 

Cheers

 

Kari R

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu